Vakantiehuis Durbuy-La Roche-Bastogne 20 personen

Vakantiehuis Durby-La Roche-Bastogne is gebouwd in oorspronkelijk Ardense steil maar modern ingericht. Het is een comfortabele woning met serre-achtige ramen, een woning met alle gelegenheid tot buitenrecreatie. De fraaie natuurstenen muren binnen en buiten zorgen voor die kenmerkende, authentieke sfeer en om dat nog wat te benadrukken kunt u in de woonkamer het hout in de open haard laten knisperen. Verwarming (CV) aanwezig.

Het ruime terras bestaat uit een open en een overdekt gedeelte.Terras 50 m2, overdekte terras, 30 m2. Op het terras is er tuinmeubilair er is ook een BBQ aanwezig. Wanneer u wilt, kunt u dus zelfs met wat slechter weer met uw gezelschap buiten eten.

 Er is een heel grote tuin met een trampoline. Er is fietsenberging aanwezig om uw fietsen te stallen. Op hetzelfde terrein bevind zich ook een ander vakantiehuis. U hebt echter een eigen oprit en alle privacy in de privétuin.

Plaatsen als Vielsalm en Lierneux zijn snel te bereiken, evenals Baraque de Fraiture, de bekendste wintersportplaats van België.

Vakantiehuis Durbuy-La Roche-Bastogne

De Oppervlakte van vakantiehuis Durbuy-La Roche-Bastogne is 250 m².
Op de begane grond is er een gezellige woonkamer met een TV, open haard, DVD-speler, radio CD-speler, stereo-installatie en koelkast. De eetplaats heeft een eettafel voor 20 personen en kinderstoel.

Op de begane grond is er ook een speelkamer met TV en tafelvoetbal. Er is een open keuken met een elektrisch fornuis met 8 kookplaten, oven (grilloven) magnetron, afwasmachine, koelkast en vriezer. Op de begane grond zijn 2xbadkamer 2x douche 2x wastafel en toilet.

Op de 1e etage zijn er 2x slaapkamer met een 2-pers. bed met wastafel in de kamer. Een slaapkamer met een 1-pers. bed en ook een 2-pers. bed met wastafel in de kamer. Een slaapkamer met 2x 1-pers. bed met wastafel in de slaapkamer. Een slaapkamer met 2x 1-pers. bed en 2-pers. bed met wastafel in de slaapkamer. Op de zelfde etage is er ook een slaapkamer met een stapelbed met een wastafel. Slaapkamer met badkamer met 1-pers. bed en 2-pers. bed, stapelbed, douche ,wastafel en toilet aanwezig. kinderbed aanwezig.

In de wasruimte is er een vriezer, wasdroger, wasmachine gedeeld met andere gasten.

• Deze woning wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren
• Reserveringen voor groepen of gezelschappen van personen onder de 20 jaar zijn niet toegestaan
• Het organiseren van studentenfeesten, vrijgezellenfeesten, drinkpartijen in dit huis is verboden

[simple_contact_form].

Ardennen Groepsaccommodaties

Aanvraag beschikbaarheid groepsaccommodaties

Wil je weten of een groepsaccommodatie beschikbaar is? Stuur een email naar:

Zet ook de huiscode (staat in de header) erbij, zodat wij weten om welk huis het gaat!

Wij antwoorden bijna altijd binnen 1 werkdag. Je kunt ook even bellen naar 0612401357.